2011. október 1., szombat
Illatos-édes magok
Illatos-édes magok Démétértől:
Barnacukrot karamellizálok fahéjjal, gyömbérrel, szerecsendióval - illetve mindenki úgy és azzal, ahogy szereti. Abba forgatom a korábban szárazon megpirított magokat (mogyorót, mandulát, diót, kesudiót, ki mit talál vagy szeret), és amikor jól beborította, akkor forgatva lehűteni. (Nekem általában összeragad, aztán kézzel törögetem széjjel.) Nagyon karácsonyi, és nagyon eteti magát :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)
Labels
- advent (2)
- adventi naptár (2)
- dekoráció (6)
- featured (1)
- idézet (1)
- karácsonyi falu (1)
- kép (2)
- likőr (1)
- mézeskalács (1)
- recept (13)
- sk (9)
- sk ajándék (7)
- vers (1)
- zene (1)
Cloud Numbered Labels
social network
About me
Labels
latest comments
latest posts
Kapcsolatfelvételi űrlap
SLIDE2
SLIDE1
Text
SLIDE3
Social Networks
Pages
title-header
Popular Posts
-
Sokan foglalkoztok vele, íme egy kis inspiráció. Karácsonyi falu a süti tetején: És még két ötlet: Adventi naptár k...
Rendszeres olvasók
Blog Archive
Popular Posts
-
Narancslikőr: 4 szép narancs sárga héját vékonyan lehámozod és kb. 0,5x0,5 centis darabkákra vágva (reszelve nem olyan finom, de úgy is ...
-
Advent első vasárnapja 2011. november 27. Adventi naptár ötletek geisze től Néhány ötlet, hogy mit tehetünk a naptárba édes...
-
Sokan foglalkoztok vele, íme egy kis inspiráció. Karácsonyi falu a süti tetején: És még két ötlet: Adventi naptár k...
-
1. Igaziból ehhez olyan, kezeletlen narancs volna tökéletes, amelyet nem vontak be viaszos tartósítószer réteggel. Mivel nálunk ilyet n...
-
A szalvétaangyal készítését itt találjátok. A linket köszönjük Szisszká nak. És egy mikulásos szalvétagyűrű dobkrisztinától:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése